BIJENZWERM

Indien er een bijenzwerm bij u of in de buurt komt aanvliegen, blijf altijd kalm en bel me direct. Voordat de bijen uitzwermen hebben zij zich zoveel mogelijk volgezogen met honing zodat ze de eerste dagen in hun behoefte kunnen voorzien. Hierdoor kunnen ze bijna “geen steek” meer doen. Wanneer de koningin en de bijen een mooi plekje hebben gevonden zullen ze binnen een half uur op een grote kluit gaan zitten, de zwerm. De imker schept het volk en kan tegen de avond dit mee naar de bijenschans nemen waarna ze een nieuwe behuizing krijgen.

bijenzwerm-1024x559-1

BIJENZWERM GEVONDEN?

BEL OF MAIL ONS.

DE GOOISE BIJ®

Imkerij De Gooise Bij is gespecialiseerd in het houden van bijen. Door de rijke omgeving van onze flora en fauna in ’t Gooi heeft De Gooise Bij een unieke positie om op biologisch verantwoorde wijze te kunnen imkeren.

PARTNER WORDEN?

Als Partner van De Gooise Bij® wordt de buitenwereld geïnformeerd dat u op een Maatschappelijk Verantwoorde Manier MVO onderneemt. Op een duurzame manier wordt u als Partner de mogelijkheid gegeven om bij te dragen aan de bevordering van de bijenteelt. Wij leggen het u verder graag uit.

CONTACT

  • De Gooise Bij®
  • info@degooisebij.nl
  • www.degooisebij.nl